Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

Η χρονιά κύλησε σαν το νεράκι κι έφτασε το γλυκό Καλοκαιράκι!!!
Στο Νηπιαγωγείο μας, υποδεχτήκαμε το Καλοκαίρι γιορτινά. Τα παιδιά με ποιήματα, τραγούδια και χορούς, παρουσίασαν το πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων, που υλοποιήσαμε όλη τη χρονιά, με θέμα "Τρώω υγιεινά, γυμνάζομαι συχνά, μεγαλώνω σωστά". Καθώς και το πρόγραμμα μετάβασης, από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο, με θέμα " Τα προϊόντα του τόπου μου προτιμώ και τα προβάλω όσο μπορώ".  Στο κεντρικό σκηνικό, είχαμε γωνιές με προϊόντα από την περιοχή μας και στην αίθουσα εκθέσαμε ομαδικές δουλειές των παιδιών, για τη Διατροφή.  Με μια πρόσκληση φέτα καρπουζι,τους συγγενείς καλέσαμε στη γιορτή, να ενημερωθούν από τα παιδιά, αλλά και από τον Διατροφολόγο κύριο Κουτρουλιά.  Στη γιορτή επιτρέπεται μια μικρή παρεκτροπή και γι΄αυτό ο Σύλλογος γονέων πρόσφερε στα παιδιά παγωτό! Ευχαριστούμε το Σύλλογο, και τον πατέρα της Στελίνας που εργάζεται στον Συνεταιρισμό για την προσφορά των φρούτων.Τις επόμενες μέρες το Σχολείο συνεχίστηκε κανονικά. Τα παιδιά όμως είναι κάπως παλαβά. Για να μη γίνει κανένα κακό, στο Ολοήμερο τμήμα, στήσαμε εργαστήριο Καλλιτεχνικό.
Ξεκινήσαμε με τη γιορτή για την προστασία του Περιβάλλοντος. Μιλήσαμε για θάλασσες και ακτές καθαρές. Είδαμε στον Υπολογιστή  δράσεις της WWF, ενυδρεία με ψάρια χρωματιστά.   Με χαρτόνια, γλασέ και δακτυλομπογιές,φτιάξαμε βυθό πανέμορφο!!!!
Στα παιδιά έδωσε η κυρία, βελουτέ χαρτί, κηρομπογιές και εντολή,  μια φέτα από καρπούζ,ι σε βάρκα με πανιά να μετατραπεί. Τα παιδιά δούλεψαν με ενθουσιασμό και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό!

Χταπόδια χαριτωμένα φτιάξανε τα παιδιά, με χαρτόνια, γκοφρέ και δακτυλομπογιές, αυτή τη φορά.
Στου Νηπιαγωγείου τα τραπεζάκια, κάθονται τα καβουράκια!
Μια εικόνα καλοκαιρινή, συνέχισαν τα παιδιά κι έκαναν υπέροχη δουλειά!!!!!Στον Υπολογιστή,τα παιδιά έγραψαν το όνομά τους και δίπλα το τηλεφωνό τους. Έδωσαν εντολή στον εκτυπωτή και κάνανε ατζέντα τηλεφωνική. Για να θυμόμαστε αυτή τη χρονιά, για τη Διατροφή τη δουλεία, τη διακοσμήσαμε με ένα μάγειρα.
Σε κάρτες- παγωτά,   ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ εύχονται τα παιδιά!
Σε σας παιδιά που φεύγετε από το Νηπιαγωγείο, ευχόμαστε να έχετε μια καλή ζωή. Να θυμάστε  πάντα όσα μάθαμε στο μικρό Σχολείο, κυρίως πως για να μεγαλώσετε σωστά, πρέπει να τρώτε υγιεινά. Να θυμάστε πάντα, ότι φεύγετε από το Νηπιαγωγείο άλλα δε φεύγετε από την καρδιά μας!

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    E-Mail: v.zacharias87@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή